3D medical background with DNA strands
3D medical background with DNA strands
3D medical background with DNA strands
3D medical background with DNA strandsSlide thumbnail

Events zijn nodig om geld in te zamelen en om
donateurs te informeren over het onderzoek van het CPCT.
Voor de komende maanden zijn dat:

20 april 2019
Car Challenge for Life

Rij je klassiek? Een young timer? Of 100% elektrisch? Hoe dan ook, doe mee aan de zesde Car Challenge for Life, op zaterdag 20 april 2019! Tijdens deze unieke rally door Nederland ontmoeten oude en nieuwe auto’s elkaar en maken we een prachtige tocht. Een toprit voor autoliefhebbers. En… het is voor het goede doel, want we zamelen geld in om individuele behandeling van kanker mogelijk te maken. Een échte Challenge for Life!

Dit evenement heeft al plaatsgevonden, doe je volgend jaar mee? Houd deze agenda dan in de gaten!

Schrijf je snel in voor dit onvergetelijke evenement. Dat kan in de Tourklasse, de zwaardere Sportklasse of de meer op ‘fun’ gerichte Businessklasse. Je kunt deelnemen als particulier of als onderneming. De route is uitdagend voor ervaren rallyrijders en prettig lastig voor equipes met minder ervaring. Dat het je van vóór de start tot ver na de finish aan niets ontbreekt, inclusief lunch en diner, spreekt voor zich. Nodig vrienden en zakenrelaties uit, doe als team mee en versterk de onderlinge band! Geen geschikte auto? Geen probleem! Via onze contacten vinden we ongetwijfeld een prachtig exemplaar.

 

31 augustus 2019
Stelvio for Life

Stelvio for Life vindt jaarlijks op de zaterdag in de laatste week van augustus of eerste week van september plaats. Het is een uniek, kleinschalig en exclusief evenement waarvoor de Passo dello Stelvio pas elke zomer één dag gemotoriseerd verkeersvrij wordt gemaakt. Wij dagen deelnemers uit om deze indrukwekkende bergpas hardlopend, fietsend of wandelend te bedwingen en hiermee geld in te zamelen voor het CPCT.

Direct inschrijven?

Dat kan via:  https://www.stelvioforlife.nl/inschrijven/

Meer informatie?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

8 oktober 2019
Theater for Life

Theater for Life is een initiatief van Stichting Barcode for Life. De opbrengst van Theater for Life gaat voor de volle 100% naar het onderzoek van het Center for Personalized Cancer Treatment, het CPCT. De 2e editie van Theater for Life zal op 8 oktober 2019 in het Oude Luxor Theater in Rotterdam plaatsvinden. Dan zal een bijzondere line-up van artiesten voor een sprankelende benefietavond zorgen. Op dit moment werken wij keihard met elkaar aan een veelbelovend programma, op een bijzondere locatie, waarover later uiteraard meer. Volg ons voor een regelmatige update op Facebook en op de site.

Afgeronde events in 2018:

19 november 2018   CPCT avondsymposium Barcode for Life

1 september 2018     Stelvio for Life

18 juni 2018               Amersfoortse Haringparty, Bergpaviljoen te Amersfoort

27 mei 2018                Car Challenge for Life

12 februari 2018        Theater for Life, DeLaMar Theater te Amsterdam